Over ons

MAUDY VOSSEN HUIDSPECIALIST SINDS 2004

WIJ PAKKEN UW HUIDPROBLEEM PROFESSIONEEL EN SERIEUS AAN

Ik ben Maudy Vossen eigenaresse van Huidinstituut Maudy Vossen gevestigd in Nijmegen. Ben een gediplomeerde en vakkundige schoonheidsspecialiste en zit nu bijna 20 jaar in het vak en gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering.

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig schoonheidsspecialist. In 2016 en 2019 heb ik meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist tot 2 keer toe een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen. In 2018 heb ik de felbegeerde treatwell-award ontvangen vanwege de hoge review score’s van mijn tevreden klanten.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats waarin klachten en verwachtingen naar voren worden gebracht. Door mijn specifieke behandelmethodes, jarenlange ervaring en actieve begeleiding behaal ik snel zichtbare resultaten. De keuze voor kwalitatief hoogstaande merken en behandelingen en mijn persoonlijke aandacht maken absoluut het verschil.

U kunt bij mij terecht voor de meest gespecialiseerde huidverbeterende behandelingen zoals huidverjonging en specifieke huidproblemen; acne, rosacea, couperose en pigmentvlekken maar tevens ook voor een deskundig thuisadvies.

Zorg goed voor uw huid , u heeft er maar 1!

U bent van harte welkom bij Huidinstituut Maudy Vossen.

Liefs Maudy

Het begin

Ik ben Maudy Vossen en sinds 2004 werkzaam als gediplomeerde
schoonheidsspecialiste.

Meer dan 15 jaar heb ik in Nijmegen een succesvol Huidinstituut
gerund.