Over mij

HUIDINSTITUUT MAUDY VOSSEN NIJMEGEN

WAT JE HUID OOK NODIG HEEFT, JE VINDT DE BESTE SKIN-CARE BEHANDELMETHODES BIJ HUIDINSTITUUT MAUDY VOSSEN.

HUIDINSTITUUT  MAUDY VOSSEN

 

Het gevoel van geluk en vreugde moet je zelf creëren. Geef jezelf toestemming om vreugde te voelen en te genieten. Behandel jezelf als je eigen bff, activeer je zintuigen en geniet. Huidverbetering en ontspanning zijn beiden belangrijk, ik heb ze geïntegreerd in mijn unieke behandelingen. Geniet van de beste skincare behandelingen, de heerlijke geuren en zachte aanrakingen die een kalmerende en ontspannende werking hebben.

Ik ben Maudy Vossen. Sinds 2004 ben ik werkzaam als zelfstandig schoonheidsspecialist, communicatiespecialist en coach. In 2016 en 2019 heb ik meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist tot 2 keer toe een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen.

In een sfeervolle, huiselijke ambiance kunt U kunt bij mij terecht voor de meest gespecialiseerde huid-verbeterende en ontspannende skin-care behandelingen.

Wat je huid ook nodig heeft, je vindt de beste gepersonaliseerde skin-care behandelmethodes bij Huidinstituut Maudy Vossen Nijmegen.

 

Leuk om je te ontmoeten, je bent van harte welkom!

Maudy Vossen 0653550803

Het begin

Ik ben Maudy Vossen en sinds 2004 werkzaam in de Beautybranche als gediplomeerd schoonheidsspecialist, communicatiespecialist en coach.

Beauty-award verkiezing

In 2016 heb ik meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen.

Treatwell-award

In 2018 heb ik de felbegeerde treatwell-award ontvangen vanwege de hoge review score’s van mijn tevreden klanten.

Beauty-award verkiezing

In 2019 heb ik weer meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist weer een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen.