Menu

MVO

Maatschappelijk verantwoord  ondernemen

Ik heb milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en probeer bij alles wat ik doe me af te vragen in hoeverre dit belastend zou kunnen zijn voor mens, dier en milieu.

Voor mij is het tevens van belang om als ondernemer ook iets voor je medemens te doen. Ondernemen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

    

  • Ik heb 24 uur in het glazen huis gezeten voor het Ronald MC Donald huis. Wij hebben voor een nieuw te bouwen huiskamer voor familie van zieke kinderen €80.000 opgehaald.
  • Ik heb de Nijmeegse Vierdaagse gelopen (4 dagen à 40 km) voor Care For Life en heb hiervoor meer dan €4.000 opgehaald om een gezin te ondersteunen die een rolstoelbus nodig hadden en dit zelf niet konden bekostigen.
  • Ik ben een erkend leerbedrijf en leid studenten op en geef ze alle kansen om de fijne kneepjes van het vak van schoonheidsspecilaliste te leren.
  • Ik ben als gastdocent werkzaam voor de stichting Look Good Feel Better en geef les aan Oncologische verpleegkundigen in het UMC st.Radboud in Nijmegen.