Menu

Maria Galland

MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE:

(duur ca. 90 minuten) € 135,-

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

 


 

 

Mille(Luxe) Behandeling:

(duur ca. 90 minuten) € 115,-

Is de exclusieve behandeling van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, en een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Ideaal voor een huid vanaf 40 jaar.

Huidanalyse, epileren, reiniging, peeling, lotion, Mille concentraat, collageen vliesmasker, massage, masker, dag/nachtverzorging.

 


 

 

Modelage behandeling:

(duur ca. 60 minuten) € 90,-

Dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van de onzuivere huid. Zorgt voor een spectaculair lifting effect.

Modelage  behandeling: Huidanalyse, epileren, reinigingsmassage, reinigend masker, peeling, lotion, huidonzuiverheden verwijderen, concentraat, modelage, dag/nachtverzorging

 


 

Profilift behandeling:

(duur ca. 60 minuten) € 80,00

Intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect. Door een combinatie van Oosterse ,Shiatsu’ drukpunten en westerse massagetechnieken wordt uw huid gerevitaliseerd en gestimuleerd. De werkstoffen kunnen hierdoor diep in de huid hun werk verrichten waardoor een verstevigend en liftend effect ontstaat.

Huidanalyse, reiniging, peeling, lotion, epileren, profilift massage, concentraat,Masker, dag/nachtverzorging.

 


  

Thalasso behandeling:

(duur ca. 60 minuten) € 75,-

Een innovatief, verkoelend en kalmerend masker, dat zorgt voor een maximum aan verzorging en welzijn. De Bretonse algen ontdoen de huid van vuildeeltjes en zorgen voor een langdurige vochttoevoer. Ze stimuleren de doorbloeding en stofwisseling, en repareren de beschadigde huid.

Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage, concentraat, Masque Thalasso, dag/nachtverzorging.

 


 

Cocon behandeling:

(duur ca. 60 minuten) € 75,-

Bij de behandeling Cocon draait alles om welness en ontspanning. Een weldadig schuimmasker omhult het gezicht als een cocon met als doel de oorzaken van huidveroudering tegen te gaan.Ideaal voor iedere huid, die hunkert naar ontspannende massage.

Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage, concentraat, Masque Cocon, dag/nachtverzorging.

 


 

Homme Galland (Herenbehandeling):

(duur ca. 60 minuten) € 75,-

Effectieve anti-aging behandeling, die de mannenhuid nieuwe power en vitaliteit geeft. Een speciaal voor de man ontwikkelde gezichts-, hals-en nekmassage en  geselecteerde actieve stoffen maken van de behandeling een goed verzorgde time-out.

Huidanalyse, reiniging, peeling, lotion, huidonzuiverheden verwijderen, massage, concentraat, masker, dag/nachtverzorging.